programma week 6

WEEK 6

De geleide hypnose is een boost voor je zelfvertrouwen als je in een fase zit waarin je het even niet ziet zitten of je onzeker voelt over jouw project of business. 

 

De instrumentale Binaural Beat kun je gebruiken om te visualiseren of te mediteren. 

WORKFLOW

Gebruik deze 3 beats voor focus, concentratie of visualisatie terwijl je werkt aan jouw project.

SLEEP | RELAX FLOW

Gebruik deze 3 beats om gemakkelijk te relaxen of in slaap te vallen.

EXTRA | VISIONBOARD

Misschien maak jij zelf al wel visionboards? Ik doe dit al een aantal jaar heel trouw, en merk dat ik er focus mee houdt. Ik krijg mijn doelen helder en weet waar ik naar toe ga. Ik verwerk altijd mijn gevoel er in – dus affirmaties hoe ik mij wil gaan voelen. 

Ik post een video van een paar jaar geleden voor degene die nog niet met visionboards werkt zodat je een ideetje hebt hoe je dit zelf zou kunnen doen mocht je het leuk vinden om er eens een te maken. 

 

TERUG NAAR HET WEEKOVERZICHT
SCHOONMAAK VAN GEGATIEVE GEDACHTES & ANTWOORD OP JOUW VRAAG

Ik heb nog een vraag / wil dit met je delen: