OPDRACHT

Volg de stappen hieronder om jouw eigen moment van de dag te creëren. 

Stap 1:

Waarom is een moment voor jezelf creëren belangrijk?

Stap 2:
Breng je + en – gedachtes in kaart. Z0 krijg je inzicht in je overtuigingen / gedachtes. 
Onthou vooral je + gedachtes voor straks als je jouw eigen ideale moment voor jezelf uitschrijft. 

Stap 3:
Bepaal voor jezelf wanneer jij jouw ritueel het makkelijkst en meest ontspannen kunt doen. 

Stap 4:
Maar een mindamp (rondje in het midden met: het onderwerp en wat jij graag zou willen toevoegen aan dit moment. ) Bepaal de tijd dat je wilt investeren en bepaal het moment in de dag dat je dit gaat doen. Zorg ervoor dat je er een gewoonte van kunt maken. Dus dat het echt bij je dag hoort. 

Een aantal ideeën hiervoor: 
– mediteren
– dagboek schrijven
– lezen
– sporten / wandelen
– iets nieuws leren

Stap 5:
Schrijf voor jezelf jouw ideale moment van de dag uit. 
Ik ga uit van 1uur, maar dat kan ook 30 minuten zijn of 2 / 3 uur. 

Schrijf bovenaan ook je + gedachtes. (zie mijn voorbeeld)

Ps. Hieronder voeg ik 24 meditatiemuziek tracks toe, als je het fijn vindt kun je gaan schrijven met deze muziek op de achtergrond. Het kan je helpen om gemakkelijker in de flow te komen. 

MIJN MOMENT VOOR MEZELF:

Je ziet dat ik hieronder heb opgeschreven waarom ik het moment voor mezelf belangrijk vind. 

En heb ik ook opgeschreven hoeveel tijd ik daarvoor reserveer. Ik heb met mijzelf de afspraak dat ik dit elke dag doe. Het is een gewoonte van mij, en iets wat bij mijn dag hoort. Door elke dag zo te beginnen, kan ik mijn energie hoog houden. 

TERUG NAAR HET WEEKOVERZICHT