Je wilt nog meer uit jezelf en je leven, baan of business halen?!

Kortom:

Meer helderheid

Meer flow ervaren

Helder hebben waar je groei zit

Meer stralen

Bewuster en intuïtievere keuzes maken

De Empower sessie duurt 1,5 uur. Daarin onderzoeken we samen welk verhaal jij je nu vertelt. En gaan we op zoek naar jouw WOW verhaal. Na de sessie heb jij precies het juiste plaatje voor je waar je heen wilt, en heb je de tools in handen om er te komen. 

Je krijgt ook een starterskit speciaal voor jou voorgeselecteerd met  een geleide hypnose, binaural beat en bewustwordingsopdracht. 

...

Dag mooi mens!
Ik ben Elianne

Wat ben ik blij dat ik dit met je kan delen! 

Ik leef heel bewust mijn eigen droomleven op Tenerife samen met mijn gezin. Je kunt me dagelijks op het strand vinden of in de oceaan, of in de bergen. Ik leef mijn intuïtie en ga altijd mijn hart en gevoel achterna. Ik ben een multipotentiaal. Heb veel passies en zie overal kansen.

Ik heb vaak gezocht naar de tools om alles wat al in mij zat eruit te halen. Op lifestyle & business gebied.
Ik merkte dat er geen compleet iets was waar ik EN werd aangemoedigd te ontspannen, maar ook aan mijn mindset te werken. Zowel op lifestyle als werk & business of werk gebied. En dat was nou juist wat ik zocht.
Ik vond veel losse dingen. Maar niet precies wat ik zocht als drukke moeder, EN zakenvrouw.
Bovendien heb ik niet de tijd om uururen te mediteren. Ik heb meer quickfix methodes nodig 😉

Ik coach al jaren vrouwen naar een bewustere, intuitievere, positieve en ontspannen lifestyle en design. Voor flow in business en leven. 

Nadat ik jaren werkte aan mijn eigen losse meditaties, hypnoses, binaural beats, mindset tools…

 

Nog even alles op een rijtje: