dag 10 33 daagse

DAG 10

Hoe tril jij? 

OPDRACHT

Alles wat je kunt waarnemen heeft een trilllingsfrequentie. 

Alles is energie.

Onderzoek je trillingsfrequentie volgens de indeling van David Hawkins.

Korte uitleg:

Het menselijk bewustzijn is in kaart gebracht door dr. David Hawkins. Deze is ingedeeld in onderstaande niveaus / emoties. 
Bij elk niveau vermeldde hij de hoogte van de trilling, waarbij 0 de laagste score is en 1000 het hoogst haalbare. Tot en met 100 zijn het laag trillende emoties, of ook wel de zwakke emoties. Emoties met een trilling van 200 vallen onder de krachtige emoties.

TIPS OM JE FREQUENTIE TE VERHOGEN

 1. Schrijf op waar je dankbaar voor bent. (dankbaarheid is een van de hoogste trillingsfrequenties. Of doe de opdracht van dag 4 –> de dankbaarheidsbrief schrijven.

   

 2. Luister naar 528 hz. frequentie muziek. Waarom? Kijk even dit filmpje!
  En leer hoe trillingsfrequenties (van muziek) invloed hebben op water. Kun je nagaan wat het doet met ons lichaam aangezien we voor een groot gedeelte uit water bestaan…
  Je kunt op Youtube en spotify heel veel composities vinden om te luisteren. (binnenkort zal ik ze ook zelf uitbrengen 🙂

   

 3. Ga de natuur in. De natuur heeft de hoogste trillingsfrequentie en is uitermate geschikt om je aan ‘ op te laden’. Het zorgt ervoor dat je weer letterlijk 
 4. Als je je toch negatief voelt, dan kun je hier een twist aan geven door ook een positief gevoel te koppelen aan het negatieve. Omdenken is een hele fijne. In elke situatie een positief punt kunnen zien. Ik geef hieronder een voorbeeld.
  Deze kun je ook voor jezelf invullen.

  Door te kijken naar: Situatie, Emotie, Frequentie, Consequentie en hoe je dit kunt verhogen.

   

  Ga met jezelf in gesprek. En vraag jezelf echt diep van binnen af, of bijvoorbeeld je boosheid je helpt om gelukkig te zijn en wat het je oplevert voor nu. Het is best ok om je even zo te voelen, om het vervolgens ook weer om te buigen naar een positief gevoel. 

TERUG NAAR HET WEEKOVERZICHT

Ik heb nog een vraag / wil dit met je delen: