Recept voor een Grow Flow Wow dag

Grow Flow WOW - dag

Een recept voor een dag vol ‘ Grow Flow & WOW’ 


Vul onderstaande vragen in om vanuit grow & flow voor meer WOW je dag te beginnen. Schrijf de antwoorden op in je boekje of op een los papier. En spreek met jezelf af dat je dit aan het einde van de dag nogmaals doorleest. Kijk hoe ge committee je bent geweest aan de afspraken met jezelf. 

1. DANKBAARHEID                

Hier ben ik dankbaar voor:

2. LEREN

Dit wil ik vandaag leren:

3. LEZEN

Dit ga ik vandaag lezen:

4. OPRUIMEN

Dit ruim ik op:

5. TROTS

Hier ben ik trots op:

6. UITDAGING

Dit is mijn uitdaging voor vandaag en dit zijn 3 stappen die ik neem om het makkelijker te maken:

7. WENS

Ik wens voor mezelf dat ik mij vandaag… zal voelen:

8. ACTIES

Deze actie neem ik om mij zo te voelen:

9. AFFIRMATIE

Deze affirmatie past bij hoe ik me zal voelen:

 

TERUG NAAR HET JAARPROGRAMMA