33 daagse dag 2

DAG 2

Luister eerst even de audio van vandaag. 

OPDRACHT

Vul jouw levenskaart in.

  1. Welke 9 (of meer of minder) aspecten in je leven zijn belangrijk voor jou? 
    Een aantal voorbeelden: Gezondheid, partner, gezin, familie & vrienden, hobby’s, bedrijf, werk, persoonlijke groei, uit je comfort zone etc. 
  2. Breng in kaart hoe het er op dit moment (en vul even een datum in als je deze opschrijft in je notitieboek – dan kun je ook reflecteren over een aantal weken) voor staat door jezelf een cijfer tussen de 1 en 10 te geven. Kleur daarna cijfers in met de kleur rood, oranje of groen – zie voorbeeld van mij. 
  3. Welke onderdelen zijn rood of oranje? Dat zijn de aspecten die dus belangrijk zijn voor jou maar waar je meer grow, flow en WOW nodig hebt op dit moment. 
  4. Kies er (als je er veel hebt) eerst 2 of 3 uit waar je nu stappen in gaat zetten. 
  5. Per aspect schrijf je op wat de huidige situatie is.  Daarna hoe je je zou willen voelen. Wat je daarvoor nodig hebt. En bedenk welke actie je daarvoor vandaag kunt nemen. Als laatste schrijf je ook voor jezelf op waarom het voor jou belangrijk is dat deze situatie van een rood of oranje cijfer naar groen kleur. Dat helpt in je motivatie waarom je er NU iets aan gaat veranderen. Ik geef in de audio opdracht een voorbeeld van mezelf, en voeg deze ook nog even toe onderaan. 

MIJN INGEVULDE VOORBEELD

TERUG NAAR HET WEEKOVERZICHT

Ik heb nog een vraag / wil dit met je delen: