3 krachtige tools voor manifesteren

Vision Board, Affirmeren, Zet de eerste stap vandaag

Beginnen bij het eindpunt. Het maken van een visionboard is een heel krachtig middel om je wens te manifesteren. 

Door je eigen affirmaties te maken bekrachtig je contstant aan jezelf dat het al zo is. Daardoor komen makkelijk signalen op je pad. Hieronder deel ik een voorbeeld van een mantra / affirmatie kaart. Ingevuld en 

Zet vandaag de eerste stap! Niet wachten tot het juiste moment. Maar doe IETS om aan je doel of wens te werken. 

Vision Board

Hiernaast deel ik een vlog waarin ik je laat zien hoe ik mijn eigen vision board maak. 

Ik doe dat zelf elk half jaar. Voor zowel mijn bedrijven, projecten en ook voor mijn lifestyle. 

Affirmaties

Je kunt affirmaties van iemand anders lezen. Maar je eigen affirmaties maken is veel en veel krachtiger. Jouw woorden resoneren veel beter met jouw onderbewustzijn waardoor je het nog steller als waarheid aan neemt. Hiernaast deel ik een video hoe je die kunt maken.  En hieronder deel ik mijn ingevulde affirmatiekaart + een lege die je kunt opslaan en printen voor jouw eigen affirmaties. 

Hang ‘m ergens op waar je ‘m goed kunt zien! 

Zet de eerste stap

Manifesteren stap voor stap. 

Maar begint bij de eerste stap. En die is eigenlijk het meest belangrijk. Anders gebeurt er helemaal niks. Dus doe het daarom vandaag. 

 

TERUG NAAR HET JAARPROGRAMMA